Alles uitpluizen

5 feb

De gemeente heeft ons stukken gestuurd afgelopen week. Was niet compleet, nog wat nagestuurd gekregen, maar ook vrij weinig informatie en veel fouten in de rapporten en bijlagen en het voorlopig koopcontract.

Vast een voorproefje voor al het moois aan geluk en ongeluk dat aan het (ver)bouwen van een huis lijkt te kleven.. zo in de aanloop horen we van anderen mooie en minder mooie verhalen. Ben benieuwd!! 🙂 Ook al wat tips en adviezen gekregen her en der.

Morgen gaan we er eens goed voor zitten, alles doorlopen en op een rijtje zetten. We zitten nog vol vragen, waar we eerst antwoord op willen hebben. Het belangrijkste is dat er zo uit de rapporten op te maken is dat het met de fundering en bodemverontreiniging wel goed zit. Asbest in het dak, maar dat wisten we al.

Er zou ook asbest in een aantal gaskachels zitten, maar die stonden er tijdens onze laatste bezichtiging niet meer. Staan vast weer een ander anti-kraak-huis te verwarmen tijdens deze gure storm 🙂

Al lang zitten puzzelen in www.floorplanner.nl op de indeling van de begane grond. Vanavond een nieuw voorlopig plannetje gemaakt..benieuwd wat de heren tekenaars voor feedback hebben!! Heb Maud’s idee van de trap hierin meegenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: