Nieuwe maten

5 mrt

Gisterochtend 9:00 u. kregen we de sleutels en 14:00 u. hebben we ze weer ingeleverd. Prachtige dag, koud in het huis. Bouli kwam en zag een dinosaurus in de tuin van de buren.

En ook dat er al een nieuw riool ooit aangelegd is, dat er in de schoorsteen die moet blijven geen asbestpijp zit, voor zover te zien zonder te slopen, dat er geen rare zwammen in de kelder zitten, maar wel een mooi gewelfd plafond onder een laagje softboard, dat de voegen achter en opzij nog best goed zijn (voor zover we vanaf de grond kunnen bekijken), dat er aan de voorgevel wel heel wat moet gebeuren, maar dat de grijze dekstenen niet van natuursteen zijn gemaakt, maar van een soort beton en dus makkelijk(er) te herstellen. 

En dat het huis een stukje kleiner is dan dat op de tekeningen staat die de gemeente heeft laten maken voor dit project. We hadden natuurlijk al eerder gezien dat de plattegronden niet klopten, maar alles is nu goed opgemeten en het scheelt zo’n 17m2.

Als je zo rondloopt een paar uurtjes, krijg je direct zin om de sloophamer te pakken 🙂 maar zover is het nog lang niet..

In (bijna) elke ruimte zijn er foto’s gemaakt vanuit elke hoek. Hieronder per ruimte een overzicht. De eerste foto zijn de oude plattegronden van de gemeente, de cijfers corresponderen met de cijfers van de overzichtfoto’s – de kelder staat niet op de plattegrond. Onder de foto’s staat rechts steeds “full size” als je daar op klikt, opent de foto op goede grootte. Wel steeds weer even terugklikken in je window, om terug te komen in de site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: