begin sloopetappe 4

12 feb

Berry is aankomende week vrij en ik de week erop. Om alvast een start te maken, hebben we vanmiddag het zoldertje op zolder eens vrijgemaakt en weer allemaal geinige dingetjes gevonden 🙂

En de aannemer heeft afgelopen week de nieuwe dakpan om de deur gedaan. Wij vinden hem mooi! Hopelijk de welstand ook. Binnenkort horen we wanneer het dak eraf kan!

5 Reacties naar “begin sloopetappe 4”

 1. Susanne 12/02/2012 bij 20:31 #

  :-)! Wie zoekt die vindt wat… benieuwd wat er nog meer allemaal boven tafel komt!

 2. Hester van de Grift 13/02/2012 bij 08:58 #

  hee buren, goeie vondsten. Wij van de overkant, hebben een klein ideetje alvast voor as Hemelvaartsdag (je weet wel; die enorme braderie van homm.poort tot aan jullie huis) Om dan in de klustuin de spulen te gaan verkopen die iedereen vond in zijn klushuizen. Opbrengst naar een bbq ofzo..?

 3. al, yvon en dion 13/02/2012 bij 13:53 #

  Geweldig weer al die gevonden voorwerpen! En is dat knuffelkatje nou zo smoezelig omdat het al oud is en lang op het stoffige zoldertje lag of is het (zoals mijn koekebakker en jou berrie)in deze staat daar neergelegd? Leuk om je gedachten te laten gaan over al die spulletjes….wat zit daar nou weer achter.

  • huissie huissie 26/02/2012 bij 20:42 #

   hahaha dat knuffelkatje is volgens mij altijd al een beetje ‘verkeerd’ geweest ja 🙂 niet echt knuffelig.. en al die jaren op het zoldertje heeft em geen goed gedaan 🙂
   Mijn Berrie heeft ook lang op zolder gelegen, maar heeft alleen een scheef hoofd..!! Jouw Berrie is wel helemaal leeggeplukt en ligt nu viezig in het kastje op zolder in H’doorn (of zijn ze weggegooid????!)

 4. al, yvon en dion 13/02/2012 bij 13:53 #

  ….jou berrie, hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: