Het steiger

9 apr

Weer wat geleerd: je hoort het steiger te zeggen en niet de steiger. En het steiger staat! 12 meter de hoogte in en je hebt een mooi uitzicht vanaf daar. De Onze Lieve Vrouwe is wel heel goed te zien zo (jaloers op de mensen met dát balkon daar – die hebben dit uitzicht altijd!)

Alle ornamenten op de voorgevel eens goed van dichtbij bekeken en jawel hoor: een kroontje op het hoogste punt?? Of is het een narrenmuts.. Het gezicht is van dichtbij ook bizar, wat staat er op z’n hoofd? Zijn die ronde dingetjes nou (mensen)oren of de oren van een pot die het op de kop heeft staan? Hermanus was hoe dan ook een rare snuiter 🙂

Binnen is het afgelopen paasweekend de laatste muur (!!) omgegaan en is het laatste betonnen vloertje ook weg, is het laatste stucplafond verdwenen net als de dwarslatjes, en zijn er weer wat tegels verwijderd en de laatste 6 kuubs container is ook weer vol. Met hulp van Mariël en Dennis!! Dank dank dank!!

Op zolder moesten we het leeg en bezemschoon (even uitgerekend: in totaal is er van de zolder 228 liter stof, zand en ander gruis gekomen sinds we erin zijn gegaan!) maken voor de Asbestmannen die woensdag komen en dan.. gaat het dak eraf!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: