bouwvak

29 jul

Het is bouwvak en dus vakantie, Berry is net weer terug van 2,5 week werken op les Philippines, alles ligt dus wat stil, maar toch niet helemaal stil:

en verder zijn we achter de schermen gaan kijken naar tegels voor in de badkamers + wc’s, tuintegels en hoe duur de keuken zo’n beetje moet gaan worden..

2 Reacties naar “bouwvak”

  1. Jeanneke 14/08/2012 bij 08:50 #

    Wow, wat is er veel gedaan en wat ziet het er goed uit! Monique, zijn jullie deze week ook aan het werk in het huis, dan kom ik op de fiets even langs om te kijken!
    Gr. Jeanneke

    • huissie huissie 14/08/2012 bij 10:41 #

      Hoi Jeanneke! Het gaat nu niet zo héél snel, maar eind deze week of begin volgende week komt al de trap naar zolder en staat de eerste muur op de tussenverdieping!! Ik moet deze week verder met het afkrabben van het hout in de voorgevel, ben van plan om dat donderdag- en vrijdagmiddag te doen (is best een zwaar klusje met beide armen steeds omhoog en in verschrikkelijke lucht, dus dat lukt maar voor een paar uurtjes achter mekaar) dan kunnen we dit weekend hier en daar al schilderen en volgende week ben ik hoogstwaarschijnlijk op zolder met mijn vader aan het werk – dan moet je even bellen mocht je dan willen langskomen). Kijk maar, leuk!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: